To do list

Stockholm levererar just nu och den här veckan har vart för heltiskt, faktiskt första gången jag sätter på datorn sen förra helgen... Hur som nu ska jag iväg på en middag, men här kommer några saker jag ska ta tag i när hösten kommer.

1. Börja spela piano.

2. Plugga franska

3. Börja på någon dans eller nått.

4. Bli bättre på powepoint.

5. Skulle också vilja lära mig lite tyska.


Nu ska jag hoppa i duschen. Imorgon kommer min stockholms guide över trevliga restauranger.

Kram

The boat that rocked

Den här fantastiska filmen tittade jag på igår. Helt underbar! Så om ni inte vet vad ni ska se, se "The boat that rocked". En film om en radiostation på en båt, som var dem första rockradiostationen i england.


I find alcohol rather sharpens my mind...


Cuz if you shoot a bullet, someone dies. When you drop a bomb, many die. You hit a woman, love dies. But... if you say the f-word, nothing actually happens.


Värt att se!

Sköna maj välkommen till vår bygd igen.

Stockholm är verkligen i sitt essä just nu och förra helgen var verkligen helt fantastisk. I söndags hamnade jag och Gro på mitt favorit café, petite france. Där satt vi utomhus och åt frukost och pratade om livsviktiga samtalsämnen. Efter det gick vi på en promenad och hamnade i kungstrdgården där vi fotade dem fantastiska körsbärsträden. Finns det något finare?


Efter det bestämde vi oss för att gå på bio och sen tog jag bussen hem. Valborgsmässoafton spenderades på jobbet fram tills kl 3 och efter det åkte vi ut till min kompis landställe ute på Ingarö, där njöt jag av gott vin, bastu, bad, brasa och god mat.Har glömt bort hur underbart stockholm är när våren är här. Det känns som allt vaknar till liv, och man får tillbaka sin energi. Jag vill aldrig att våren ska ta slut, stanna för alltid.


Jag saknar dig Frankrike

  
 
 
 
  
 

Hej på er!

Hoppas ni haft en härlig valborg. Jag har haft det jätteskönt ute på Ingarö. Önskar Stockholm alltid kunde vara såhär fantastiskt som det är just nu. Ska visa lite bilder från i helgen, men här kommer lite Iphone bilder från fantastiska och saknade Serre Chevalier.

Jag längtar redan tills nyår och nästa påsk, då vi åker tillbaks.

Ha en härlig kväll i solen.

/Desirée


RSS 2.0