A photo a day- 2


Här kommer en frukostbild från imorse när jag hade frukost i mitt nya kök i älvsjö. Älskar vårat 50-tals kök men bordet ska bytas ut så fort vi kommit fram till vad för något bord som passar hemma hos oss.

Jag måste medge att jag verligen inte är den optimala frukost personen på vardagar. Oftast är jag alldeles för stressad för att sitta ner och äta frukost och köper oftast en Kaffe på Gataeu, Albert&Jacks eller på pressbyrån, men igår när jag låste mig ute gick jag till Ica och inhandlade Renée Voltaires müsli och tranbär, sen köpte jag salami och tekaks-smörgåsar. Det var verkligen en bra start på dagen.

Nu ska jag dricka ett glas vin med en kompis. Ha en trevlig kväll.
Let me occupy your mind, as you do mine.

I miss you!Denna onsdag har bestått av stress, stress och stress och därför ingen frukostbild, då jag helt glömde bort att äta fram tills lunchen idag. Men stay tuned för imorgon kommer en super frukost bild då jag köpt hem riktigt härlig frukost då jag olyckligtvis råkade låsa mig ute efter min springtur och fick gå till ica i väntan på min rumskamrat.

Kram

A photo a day-1

Så här kommer första bilden och från och med idag och 30 dagar framåt kör jag en bildbomb. Första fotot ska vara "You" och det här fotot är taget i söndags då jag var i ST.Moritz och körde 21 km längdskidor, vilket absolut har varit det värsta jag har gjort i hela mitt liv. Kanske kommer göra om det, men det var stunder under loppet som jag trodde att jag skulle dö.Nu ska jag hem och springa sen laga spaggetti och köttfärsås. Mums!

Ha en härlig dag!

Photo a day!

 
 
I hopp om att bli bättre på att blogga antar jag mig denna utmaning! Ett inlägg per dag kommer nu hamna på bloggen från och med imorgon!

Roliga saker att fota!

Kram på er!

RSS 2.0