Grattis på födelsedagen min underbara vän

Idag fyller min bästa kompis Gro år och igår firades det med kakkalas och trevligt sällskap och idag firar vi det med middag och drinkar.


Gro är en fantastisk underbar vän och jag tror inte hon förstår hur mycket hon betyder för mig. Vi började plugga tillsammans på berghs school of communication och om det är något jag är tacksam över idag så är det att jag träffade Gro.
Jag älskade våra kvällar tillsammans, om det var något jag gjorde mycket på berghs, så var det att festa, men dem stunderna jag uppskattade mest var mina och Gros myskvällar, då jag tog med mig en Ben&Jerrys och Gro hade läsken och filmen och vi myste, pratade och tittade på film.

Ett halvår senare flyttade vi till Australien och då bodde vi ihop med två andra tjejer och Gro var alltid en sådan tryggande famn i min "oroliga" tillvaro i "the land down under". Så mycket roliga, jobbiga och intressanta händelser vi tillbringade tillsammans och hur mycket vår vänskap växte.

Gro har fantastiska egenskaper. Hon är snäll, positiv, glad, rolig och framförallt sänder hon ut ett "omedvetet" lugn som gör att alla tillfällen, oavsett om dem är planerade eller oplanerade blir trevliga och mysiga. Hon lyssnar, bidrar och stöttar och hon finns alltid där, när man känner sig glad, ledsen, förvirrad eller bara behöver ett råd, så finns hon där för mig.
Gro är en otroligt okomplicerad person som har ett hjärta av guld.


Grattis på födelsedagen finaste vän!

Kommentarer
Postat av: Gro

TACK FINASTE VÄN!

Jag börjar gråta vad fint du har skrivit om mig!

Jag är så fruktansvärt glad över att ha dig som min vän! Du är bäst och jag älskar dig!

Puss finaste!

2012-02-13 @ 22:09:39
URL: http://kammakargatan.blogg.se/
Postat av: B R O W N S U G A R

Mysigt :)

2012-02-14 @ 18:01:18
URL: http://brownsugar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0