Om man kunde teleportera sig skulle jag göra det just precis nu.

 
En månad utan dig, en hel månad utan närhet från dig. Du finns i mina tankar konstant, men jag behöver ventilera tankar och händelser och just precis nu snurrar allt runt och jag känner att jag skulle behöva en kram och dina fina ord som alltid bygger upp mig.
 
Du är i Asien, living the dream I guess... I Stockholm lägger sig mörkret tidigare om kvällarna och löven börjar bli röda, känner inte alls för höst iår, du som vet att jag älskar det.  Jag har börjat på nya jobbet nu, det var som vi trodde ett stort kliv framåt. Jag har aldrig haft ett så krävande jobb förut, men det känns helt rätt. Tack för ditt stöd och dina goda råd.
 
Jag ser mig dig framför mig strosa runt på stranden, dricka en juice-smoothie och skratta, som du gör när du är på ställen där du mår som bäst. Hoppas allt är magiskt och att du mår bra.
 
I lördags såg jag Kajsa Grytt och Tant Strul, det var det bästa på länge och jag tänkte på dig och hur mysigt vi hade det på grönan de där sommarkvällen i somras. Jag vill berätta så mycket saker som gör ont, händelser som gjort mig lycklig. Har inte talet eller skriftens förmåga idag, men jag mår bra! Älskar och saknar dig min allra finaste vän.
 
Peace <3

RSS 2.0