What's your inspiration?

Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar min bästa vän. Jag vet ingen jag skrattar så mycket med på en dag, som jag alltid kan känna mig hemma med och som jag värderar exakt samma åsikter med. Den här helgen har varit så mysig, trots att jag har ett jätteroligt men otroligt krävande fritidssyssla med så har jag fått ut så mycket av denär helgen.

What inspires you?
Igårkväll tittade vi på filmen "the september issue", jag har sett den två gånger tidiigare, men igår kände jag att jag kunde sätta mig in i filmen otroligt mycket. Kanske inte precis "fashion", men kreativa yrken brinner jag verkligen för. Känner att det är något jag ska jobba med i framtiden och jag känner en sådan stark längtan efter att jobba utomlands, så det är verkligen mitt mål.

En person jag avgudar är Grace Coddington, jag vet inte som mycket om henne, men hennes arbete är magisk. Hon har jobbat på Vogue i nästan 50 år och hon brinner för sitt yrke och hon är så begåvad. När man ser på hennes drömliknande, romantiska foton blir man varm innombords. A true inspiration!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0