Paris day one

ALDRIG MER RYAN AIR

Natten mellan torsdag till fredag gick jag upp mitt i natten för att ta mig till flygplatsen. Ögonlocken täckte halva ögonen och jag var som en zombie fram tills att jag satte mig på planet. När vi hade flygit i två och en halvtimma, meddelade piloten att vi inte kunde landa i Paris av någon anledning som inte nådde passagerarna utan piloten valde att landa i Charleloi (Bryssel).

Väl i Bryssel fick vi ingen som helst information utan alla står på ett led och väntar på att få ett plan till Paris, men efter 1 och en halv timmas väntan har Ryan Air organiserat bussar till oss som ska ta oss till Beavauis. Så i fyra timmar till får vi åka i en buss till Beavauis och när vi äntligen kommit dit, trötta, ledsna och utmattade så är kön till bussen som skulle ta oss till Paris enorm så där blev det en otroligt lång väntan och istället för 9.30 så checkade jag in kl 18.00 i Paris.
Så jag vill uppmana alla att sluta åka Ryan, så ovärt när något så tragiskt händer, man får ingen information, inget "vi beklagar". Så dåligt tycker jag..

Iallafall så vände oturen när jag kom till Paris. Jag har haft den mest intensiva helgen i mitt liv och fredagskvällen startade på Paris Photo där jag kikade på många gallerier och satt i vårat galleri-bås. När det var slut åkte vi till Michael Wolf som hade middagsfest, med cross over meny, med inspiration från Hong Kong, Frankrike, Tyskland och Nord Afrika. Super gott och trevlig fest.

Efter det begav vi oss in till stan där vi hade möjlighet att besöka David Lynch nya nattklubb Silencio som betyder tystnad på franska. Man gick ner underjorden och där var allt svart. Det hängde konst på väggarna vid dansgolvet procierades det mängder av fotografier från Projektorn. Det fanns en biograf inne på klubben, även ett rökrum och ett rum med björkar. Det var en fantastisk kväll, med härliga upplevelser.


Såhär spenderade jag min fredag, trött, uttråkad och otålig.

Sen på kvällen, kom jag äntligen fram till Grand Palais och Galleriet.

I denna byggnad var jag på middag.

Utanför David Lynch klubb Silencio.


Fantastiska fotogtafier ner till klubben.

Inne i ett rum fanns en biograf.Lite från i fredags.

/Kram

Kommentarer
Postat av: Linnéa- Blev mamma som 17åring till världens bästa Ebba ♥

Tack snälla :)

2011-11-16 @ 10:54:48
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0