vernissage


Solve SundsboBilder tagna från Rodeo.net.

I torsdags hade vi vernissage på galleriet. Solve Sundsbo som tagit foton på Alexander Mcqueens klänningar. Savage Beauty.
Det var galet och det var så roligt. Bilden ovanför är jag som häller upp vin.

Nu ska jag jobba åka och jobba på mitt gamla jobb, ska bli jättekul!
Ha en underbar lördag.

Kram

I can't make you love meI'll close my eyes,
then I won't see
the love you don't feel when you're holding me

morning will come
and I'll do whats right
just give me till then
to give up this fight
and I will give up this fight


Paris day two

När jag vaknade på lördagsmorgnen var det blå himmel och stor sol, jag skyndade mig att göra iordning mig och nästan sprang ut föra att möta dagen i Paris. När jag började promenera blev jag så lycklig, det är förmodligen den vackraste staden jag varit i, man kan inte sluta le när man promenerar och man möter Eiffelltornet och den blir större och större. Det är obeskrivligt.

Efter min långa promenad, köpte jag mig en croissant och en café creme och satte mig vid vattnet för att insupa staden. Efter frukosten var det dags att ta sig till Grand Palais och Paris Photo. Det var fullt ös, mycket folk och enorm puls. När mässan var slut satte vi oss på terassen på Grand palais, där vi drack vin, rökte cigaretter och träffade människor.

När klockan närmade sig tio var det dags att ta en taxi till Marais och SI, där det hölls en fest/mingel-kväll för en bok Christer Strömholm gjort. Otroligt trevlig dag det med.


Så otroligt vackra hus.

Fortfarande varmt 17 grader och Sol.

From Paris with LOVE

I wanna be like you.


Paris , Paris, Paris.

Paris day one

ALDRIG MER RYAN AIR

Natten mellan torsdag till fredag gick jag upp mitt i natten för att ta mig till flygplatsen. Ögonlocken täckte halva ögonen och jag var som en zombie fram tills att jag satte mig på planet. När vi hade flygit i två och en halvtimma, meddelade piloten att vi inte kunde landa i Paris av någon anledning som inte nådde passagerarna utan piloten valde att landa i Charleloi (Bryssel).

Väl i Bryssel fick vi ingen som helst information utan alla står på ett led och väntar på att få ett plan till Paris, men efter 1 och en halv timmas väntan har Ryan Air organiserat bussar till oss som ska ta oss till Beavauis. Så i fyra timmar till får vi åka i en buss till Beavauis och när vi äntligen kommit dit, trötta, ledsna och utmattade så är kön till bussen som skulle ta oss till Paris enorm så där blev det en otroligt lång väntan och istället för 9.30 så checkade jag in kl 18.00 i Paris.
Så jag vill uppmana alla att sluta åka Ryan, så ovärt när något så tragiskt händer, man får ingen information, inget "vi beklagar". Så dåligt tycker jag..

Iallafall så vände oturen när jag kom till Paris. Jag har haft den mest intensiva helgen i mitt liv och fredagskvällen startade på Paris Photo där jag kikade på många gallerier och satt i vårat galleri-bås. När det var slut åkte vi till Michael Wolf som hade middagsfest, med cross over meny, med inspiration från Hong Kong, Frankrike, Tyskland och Nord Afrika. Super gott och trevlig fest.

Efter det begav vi oss in till stan där vi hade möjlighet att besöka David Lynch nya nattklubb Silencio som betyder tystnad på franska. Man gick ner underjorden och där var allt svart. Det hängde konst på väggarna vid dansgolvet procierades det mängder av fotografier från Projektorn. Det fanns en biograf inne på klubben, även ett rökrum och ett rum med björkar. Det var en fantastisk kväll, med härliga upplevelser.


Såhär spenderade jag min fredag, trött, uttråkad och otålig.

Sen på kvällen, kom jag äntligen fram till Grand Palais och Galleriet.

I denna byggnad var jag på middag.

Utanför David Lynch klubb Silencio.


Fantastiska fotogtafier ner till klubben.

Inne i ett rum fanns en biograf.Lite från i fredags.

/Kram

Paris a demainInatt åker jag till denna fantastiska stad. Gud så länge jag har drömt om att strosa kring gatorna i Marais, äta macarons och dricka kaffe. Prata med nya människor med min skrovliga franska, hitta nya second hand affärer.
Därför jag just åker till Paris denna helg är för att världens största fotomässa hålls i Paris i helgen och jag kan knappt bärga mig inför alla fotoutställningar.

Kameran är med och denna helg ska definitivt dokumenteras!

Vi hörs på söndag!
Puss

Boda Borg

I helgen har jag varit iväg till Nyköping tillsammans med underbara vänner där vi gick på Boda Borg, vilket var fantastiskt roligt. Det var länge sen jag skrattade så mycket, det fanns tidpunkter då jag hade så ont i magen för att jag skrattade så mycket. Vi var uppdelade i tre lag och vårt "tjejlag" vann. Vi hade bra sammarbete och otroligt roligt.
Efter Boda Borg åkte vi till vårt hotell som låg en bit bort. Det var över all förväntan, då rummen var trevliga, middagen jättegod, underbar pool, med bastu och även ett spelrum med ett biljardbord. Härligt att få komma bort och få lite miljö ombyte. Härlig helg helt enkelt!

Lipstick

I think I probably had loads of fun putting on lipstick this sunday.Now my days are pretty "autumn" which kind of sucks. No more cigarettes, more coffee and more movies. 
How could I ever have loved this? 

Pretty much missing summer.
                                                   
     

                              


RSS 2.0