innan jag kände dig

I en värld fullt av drömmar och hopp, vill man inget hellre än att de små och stora drömmar och hopp man själv har ska gå i uppfyllelse. Vissa drömmer om ett hus på landet, andra drömmer om en stor familj, vissa drömmer om lyx och andra drömmer om att hjälpa andra. Vi vill alla uppnå de vi vill nå. 
Ibland tänker jag att livet skulle varit enklare förr, då man föddes i en familj och så blev man de dom andra i familjen sysslade med. Du hade inga möjligheter att ta dig ur och du hade inga val. Idag om drivkraften och ambitionen finns så kan man nå i stort sätt vart man vill bara man ger sig sjutton på det. 
Just nu när jag tänker på drömmar blir det ett enda stort svart moln framför ögonen, jag vet inte vart jag är påväg och då gör alla dom här möjligheterna en ännu mer förvirrad. Varför ska man stanna i Sverige när det finns så mycket mer och se? Varför ska man lämna Sverige, sin trygga hamn, där man har sin familj, sina vänner och en lite halvt fungerande vardag? 
Jag känner mig till viss del stressad och förvirrad. Beslut måste tas och jag vet inte hur jag ska välja rätt? Ibland flyter livet på så otroligt enkelt och vissa perioder är det svårare att se ljuset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0