Viva en france

Sommar, sommar, sommar nu är du äntligen här. Blå himmel och vita moln, nu vet jag att min höst kommer bli bra. Oro och ovisshet är det värsta jag vet. Jag är flexibel och rättså lättsam, jag tänker oftast att allt löser sig, men den här gången så visste jag faktiskt inte själv vad jag ville göra, men nu är det löst och på fredag åker jag till Frankrike.

Nu ska jag njuta av en sommar i alperna, så spännande och se mitt vinterparadis i sommarmiljö. Det kommer bli mycket rosé, bad och en del aktiviteter. Säkert en del utflykter också. Jag längtar!
Jag längtar efter dig underbara Frankrike!

lördag

Igår hade vi avslutningsmiddag på jobbet. Det var finmiddag ute på Villa Pauli, och efter det åkte några kollegor från jobbet in till stan för att dansa av oss. Ni som inte känner mig, vet inte att jag egentligen inte alls gillar att gå ut på klubb, men det här stället var extremt opretentiöst och otroligt blandad kompott av människor så kvällen blev otroligt lyckad. Jag dansade natten lång och kom hem väldigt sent, så dagen i all ära har inneburit sen uppstigning, hemmahäng, en tur till fotografiska för att se Robert Mapplethorne utställningen, som enligt mig är genialisk. Kan skriva lite mera om den imorgon.


Sen ikväll har jag bara myst hemma, ätit loops och mjölk till efterätt och tittat på filmerna "Igelkottens elegans" och "An education" , härligt med dagar då man tillåter sig själv att bara få vara och inte stressa runt överallt. 
Nu ska jag gå och lägga mig!
Iphone bild på mig med världens underbaraste hund.

Kramar

innan jag kände dig

I en värld fullt av drömmar och hopp, vill man inget hellre än att de små och stora drömmar och hopp man själv har ska gå i uppfyllelse. Vissa drömmer om ett hus på landet, andra drömmer om en stor familj, vissa drömmer om lyx och andra drömmer om att hjälpa andra. Vi vill alla uppnå de vi vill nå. 
Ibland tänker jag att livet skulle varit enklare förr, då man föddes i en familj och så blev man de dom andra i familjen sysslade med. Du hade inga möjligheter att ta dig ur och du hade inga val. Idag om drivkraften och ambitionen finns så kan man nå i stort sätt vart man vill bara man ger sig sjutton på det. 
Just nu när jag tänker på drömmar blir det ett enda stort svart moln framför ögonen, jag vet inte vart jag är påväg och då gör alla dom här möjligheterna en ännu mer förvirrad. Varför ska man stanna i Sverige när det finns så mycket mer och se? Varför ska man lämna Sverige, sin trygga hamn, där man har sin familj, sina vänner och en lite halvt fungerande vardag? 
Jag känner mig till viss del stressad och förvirrad. Beslut måste tas och jag vet inte hur jag ska välja rätt? Ibland flyter livet på så otroligt enkelt och vissa perioder är det svårare att se ljuset.

reasons

När jag lämnade Frankrike förändrades min vardag väldigt drastiskt. Det var otroligt sorgligt att lämna Frankrike som hade blivit min trygga vardag och åka hem till min gamla vardag. Rutiner och den livstil var den samma men samtidigt på något konstigt vänster så var sig ingenting likt. Jag visste inte vad som egentligen hade förändrats, men jag tycktes inte riktigt passa in. Alla hade sina liv och mitt liv platsade inte sig in i den vardagen, så jag blev förvirrad. Några fantastiska själar hjälpte mig att hitta rätt bana och se nya alternativ och bidra med underbara kvällar.

Min älskade macbook lyckades också säga hejdå till mig när jag satte mig på flyget till Sverige och det har inneburit att jag inte fotograferat och knappt varit inne på bloggen, men allt ska föräändras. Jag vill blogga, det är en del av mig! Så nu är jag tillbaks, med nya idéer och nya funderingar!

Kram


RSS 2.0