Morfar Ginko

Först av allt går mina tankar till alla drabbade i Norge, hur kan det finnas så onda människor. Hur kan en enda person få ta 85 oskyldiga människors liv. Vart kommer den ondska ifrån?

Sen gick även Amy Winehouse bort igår och även om det kanske var väntat med tanke på hennes livsstil, så var hon en utav mina favorit sångerskor, så jag hoppas innerligt att hon har det bra där hon nu.


I fredags umgicks jag med världens snällsate tjejgäng. Jag känner dem här tjejerna genom Emilie som jag lärde känna då vi för länge sen jobbade tillsammans. Hon uppskattar jag något enormt då hon alltid är otroligt positiv och genuin. Som person vill hon alltid att alla ska vara med och alla ska känna sig välkomna och ha roligt , så fredagen var en kväll då vi på väldigt länge sågs tillsammans, även fast inte alla var med så var vi verkligen fler än vanligt.

Idag har jag mycket att göra, så idag blir det häng hemma hos mamma för att ta fram kläder, hämta paraply, gummistövlar och nödvändigheter som kan behövas i veckan. Sen måste jag rensa en fågelbur, vilket jag inte riktigt vet hur man gör och gå igenom de sista sakerna inför imorgon.  Jag är väldigt nervös, men det ska bli fruktansvärt kul att börja på det nya jobbet.

Ha en underbar söndag.


sommar

I torsdags kom jag hem ifrån två underbara dagar ute i skärgården på Ingarö. Jag ligger och drar mig i min säng och kliar på alla miljoner myggbett jag lyckas få. Mitt blod måste smaka gudomligt med tanke på att dem nästan käkat upp mig, men trots alla myggbett jag har så känner jag mig ändå så lycklig. Jag har fiskat, lekt som en galning, åkt båt, ätit goda middagar, myst framför filmer och umgåtts med människor jag älskar.

 

Nu har jag för första gången på sex år förstått varför andra människor älskar sommaren, som alltid varit lite utav en ångest period för mig eftersom jag alltid har jobbat hysteriskt mycket under den perioden och stressat över vad som ska hända under hösten.  Förändringar kan faktiskt vara bra.

 

Igår träffade jag mina tjejkompisar och vi sågs på en jättemysig bar. Hade jättetrevligt, underbart då vi alla ses tillsammans.

Idag ska jag börja fixa och dona med saker som ska bli klara tills på måndag, då jag börjar på mitt nya jobb.

Kram

 

 

 

 

 

 


Milano

Skulle lämna hotellet imorse klockan sju och kom hem väldigt förfriskad klockan fyra inatt. Klockn tio över sju öppnar linus min dörr och säger att jag har försovit mig. Så jag hoppar i mina kläder, drar ur lakanen och springer ner till bilen. Konstigt nog hann jag med min buss, men det var verkligen på håret och något helt enormt stressigt.

Nu är jag i Milano och jag har verkligen längtat till att få komma hit och få shoppa och bara strosa runt på milanos gator under dagen, men tyvärr är min kropp allt annat än i form idag så jag hittade ett mysigt hotell där jag kan överdosera coca-cola och blogga. Ikväll är jag tillbaks hemma i sverige igen och jag känner på mig att nästa vecka kommer bli riktigt bra, då jag ska ut till en väldigt fin väns landställe och bara mysa!

Kram Kram


love of my life

På något sätt är denna plats något magiskt. Samtidigt som jag faktiskt tycker det ska bli rätt så skönt att komma hem och få umgås med kompisar och även få känna pulsen stockholm erbjuder, så gör det så ont i hjärtat att lämna denna plats.
Jag vet ingen annan stans på jorden där det tar en och en halv timma innan man får ut maten på restaurangen, där vi kan sitta fyra stycken på en bar och ha världens roligaste kvällar. En plats där vi alla är en familj och alla hjälps åt. Då alla bemöter nya personer med glädje. Där utseende och kläder inte är av betydelse.

Ja berätta precis för en kompis dotter att jag skulle åka hem till Sverige och hem till min mamma och hon blev så ledsen och tittade på mig med hundvalpsögon och sa "Jag vill inte att du ska lämna mig", och det gör så ont, för jag vill åka hem, men samtidigt vill jag stanna föralltid här också!  Jag känner en sådan stark kärlek till denna plats. Frankrike har blivit en del av mig!


Den oändliga vandringen

Tänkte att det faktiskt var på tiden att jag postar ett inlägg här på bloggen. Lovar er att jag ska skärpa till mig med det här vansinnigt dåliga bloggandet, känner faktiskt att jag har en hel del jag vill dela med mig utav.

Just nu befinner jag mig fortfarande nere i de franska alperna. Jag älskar det här, och känner mig konstigt nog väldigt hemma här. Känns så tråkigt att inte åka hit i vinter och göra en säsong, vilket skulle vara underbart, men min höst/vinter är menad att vara i stockholm.

De senaste dagarna har vi vandrat mycket och i förrgår gick vi upp på ett berg, vilket jag tror kan ha varit något utav det jobbigaste jag någonsin gjort. Vi körde bilen upp på 1700 meter och därifrån startade rundan. Vi skulle vandra uppför berget 800 meter, på en smal grusig stig. Jag tyckte det var så sjukt jobbigt så jag nästan sprang upp.
Efter två timmars vandring nådde vi målet, vilket var en sjö högst uppe på berget. Det var blåsigt och kallt, men vi njöt för fulla muggar av våra baguetter och kaffe. När fikastunden var klar var det dags att gå ner för berget igen. Härlig upplevelse och det är så obeskrivligt vackert här, går inte att fånga på bild, då man är omringad utav grönska och berg åt vilket håll man än vänder blicken åt.


Min resa börjar gå mot sitt slut, varför känns det så sjukt jobbigt att lämna denna plats. Imorgon måste jag säga hejdå till världens finaste! Hatar att säga hejdå!


"Goodbyes are not forever.
Goodbyes are not the end.
They simply mean I'll miss you
Until we meet again!"


Frankrike i mitt hjärta

Hej fina läsare!

Nu är jag framme i Frankrike, i de franska alperna. Det är helt underbart här. Så vackert och mysigt. Det jag älskar med att vara här, är lugnet, vänligheten och närheten till allt. Det förekommer ingen stress och alla är så glada och hälsar på en vart man än går:).

Idag tänkte jag först följa med en tjej på hotellet och klättra men bestämde mig sen för att ta det lugnt idag, fixa lite nödvändigheter och sen i eftermiddag ska jag och Anna-Karin mfl ha picnick vid sjön:).
Livet är en fest, jag hör av mig med lite bilder ikväll!

RSS 2.0