they are not you

Bilder från november

 

 

Det är fortfarande början utav säsongen, men nu börjar dagarna här nere gå på rutin. Bummare har gjort sina val utav vänner och många har även skaffat sig säsongskompisar nu.

 

Jag trivs här fantastiskt bra, men samtidigt är det väldigt mycket nytt och jag passar inte riktigt in här med en dålig åkning, fel kläder och förfinade kvälls-outfiter, men jag kör min egen grej här och har det för det mesta riktigt bra, men titt som tätt sätter sig en liten elak filur vid mitt öra och ifrågasätter min tillvaro. Det jag har kommit fram till är i alla fall att ta skidåkningen med en nypa salt. Jag ska ha det kul här, inte hetsa mig själv över att jag inte åker så bra som dom andra och fortsätta vara mig själv. Sen har jag även kommit fram till att jag ska skriva en memoar om mina observationer kring det skandinaviska skidmodet och trender.

 

Trenderna här i Serre Chevalier hos skandinaverna är:

  • Flanellskjortor
  • Stora färgglada skidkläder
  • Pösigt och baggie.
  • Man ska lära sig surfa
  • Gärna klättra också
  • Gilla hundar
  • Desto bättre du är på skidor, desto snyggare är du.

 

I torsdags var vi på ”farmen”, dit vi går varje torsdag på trubadurkväll. Hittills så måste jag säga att det har varit torrt och klämcheckt, men igår var det så grymt. Alla var där och vi hade så kul, det stod folk på alla borden och dansade järnet helt fantastiskt nice och igår vart jag helt slut då jag jobbade , fick skidlektion sedan bar av mot badhuset med erika efter jobbet, så idag blir det en lugn kväll.

 

Saknar er där hemma! puss


Kommentarer
Postat av: Em

Jag saknar dig, så jag ser verkligen fram emot ditt besök här hemma snart :)

2011-01-22 @ 16:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0