schindlers list

Här i Serre har man alltid något att göra, har konstaterat att den lilla by jag bor i är extremt sportig. Det finns inte ett ända café här, eller det finns café/restauranger uppe på berget men inte nere i byn, det kan ibland störa mig, men istället för att lägga 3 Euro på kaffe lägger vi dom nu istället på badhallen dit vi går så ofta vi har tid. 

I söndags åkte jag längdskidor för första gången. Jag åkte klassiskt och det var så roligt. Jag hade diskuterat dagen med Anna och Anna och kommit fram till att jag inte skulle orka, men det var inte så farligt jobbigt utan en väldigt bekväm och givande sport. När Martha, Lotta, Erika och jag kom fram till nästa by mötte vi upp Hanna som kom med våra baguetter, pain au chocolate, thé och kaffe och så satt vi mot en husvägg och fikade och solade.
  
Igår hade jag och Sofia filmkväll hemma. Det var så skönt att bara vara hemma och slappa och titta på film. Vi såg Schindlers list och jag såg den i skolan när jag var 15 och visst tyckte jag att filmen gjort ett intryck på mig då men nu när jag såg den igår, såg jag den med helt nya ögon, men fy sjutton vad den är hemsk och att människor kan vara så onda, det är helt sjukt. 

Nu måste jag gå! Bisou

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0