nattliga funderingar

Allas tankar och allas känslor här gör mig helt matt. Att göra en säsong såhär är så fruktansvärt mysigt och härligt och jag har så mycket fina minnen som jag kommer ta med mig hem. Ett halvår av mitt liv jag aldrig kommer glömma. Samtidigt så är det så mycket känslor. Allas killproblem, vuxen-mobbing som faktiskt jag insåg idag existerar och som jag kanske har sätt men blundat för. 

Jag vill vara en bra människa här och göra alla till lags, men ibland är det svårt att ta in allas problem när man själv känner sig tom i själen eller också måste hitta sitt gäng. Jag själv har inte direkt öppnat upp mig här för någon, jag brukar diskutera vardagliga problem här med bummarna, men mer än så räcker för att jag ska känna mig belåten. Jag vill också att alla ska känna sig lyckliga och tillfredsställda här!
Kärlek är ett så vackert ord och när jag tänker på kärlek så blir jag så varm i hjärtat. Jag får min kärlek utav mina kompisar och min familj, och för tillfället räcker det mer än bra, för dom gör mig så fantastiskt lycklig, men kärlek kan också riva sönder en inuti själen och verkligen göra ont. Att hitta kärleken när det blir rätt måste vara så underbart, medan olycklig kärlek bara bryter ner en fullständigt.
Så jag vill sända en varm kram till alla olyckligt kära människor och till er som känner er ensamma eller svikna, det kanske gör ont nu, men tiden läker sår.
Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0