nattliga funderingar

Allas tankar och allas känslor här gör mig helt matt. Att göra en säsong såhär är så fruktansvärt mysigt och härligt och jag har så mycket fina minnen som jag kommer ta med mig hem. Ett halvår av mitt liv jag aldrig kommer glömma. Samtidigt så är det så mycket känslor. Allas killproblem, vuxen-mobbing som faktiskt jag insåg idag existerar och som jag kanske har sätt men blundat för. 

Jag vill vara en bra människa här och göra alla till lags, men ibland är det svårt att ta in allas problem när man själv känner sig tom i själen eller också måste hitta sitt gäng. Jag själv har inte direkt öppnat upp mig här för någon, jag brukar diskutera vardagliga problem här med bummarna, men mer än så räcker för att jag ska känna mig belåten. Jag vill också att alla ska känna sig lyckliga och tillfredsställda här!
Kärlek är ett så vackert ord och när jag tänker på kärlek så blir jag så varm i hjärtat. Jag får min kärlek utav mina kompisar och min familj, och för tillfället räcker det mer än bra, för dom gör mig så fantastiskt lycklig, men kärlek kan också riva sönder en inuti själen och verkligen göra ont. Att hitta kärleken när det blir rätt måste vara så underbart, medan olycklig kärlek bara bryter ner en fullständigt.
Så jag vill sända en varm kram till alla olyckligt kära människor och till er som känner er ensamma eller svikna, det kanske gör ont nu, men tiden läker sår.
Kram 

lycka

Såhär glad var jag i lördags då jag åkte mitt allra första riktiga offpist åk. Jag trodde aldrig att jag skulle överleva, men jag kom ner och var så sjukt lycklig.

Idag däremot, ligger jag hemma i min säng och känner mig lite halvt deppad över att fortfarande vara sjuk. Sen jag kom tillbaks hit till alperna så har jag i stort sätt bara varit sjuk, och just nu känner jag mig riktigt less över att inte ha samma energi eller lust att göra saker.

Så jag hoppas ni har det bra, saknar er därhemma!
Kramar

för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Ikväll har jag umgåtts i fina vänners sällskap, diskuterat månen med en skottländsk, varit på beach party, dansat waka waka på ett bord, och sedan trillat ner. Skrattat helt hysteriskt åt en nyfunnen vän. Dansat tryckare med en söt engelsman, kysst två killar och även fått ett nytt göteborgsragg. Allt detta på en kväll, men ändå tänker jag på dig! Jag står inte längre ut, det finns så mycket bättre.
Härmed säger en dunder förkyld och även en lite full jag godnatt!


allting har förändras, men du finns kvar

Jag är nu tillbaks i alperna efter en kort hemvisit i storstaden. Måste säga att jag älskar att åka skidor här och solen värmen så underbart i detta vinterland. 

Samtidigt så önskar jag mig något jag vet jag aldrig kan få, så på något sätt måste jag släppa det, släppa dig för all framtid. I morgon så ska vi leta snygga fransmän, får se om vi lyckas, hihi.

Nu ska jag hem till min underbara kusin och titta på stockholm boogie! 
Massa kramar

RSS 2.0