rainy days.

Torsdag här i Sisteron och jag tror det har varit den absolut lugnaste dagen på länge, det har regnat hela dagen och varit riktigt disigt väder, så jag hoppas på en riktigt fin dag imorgon då vi ska åka ner till rivieran för att hämta en häst och åka ner till stranden.







Lite bilder ifrån en regnig dag.
Nu tänkte jag mysa ner mig framför filmen "the blind side", ha en fin kväll.

If everything could ever feel this real forever, If anything could ever be this good again

Jösses vad glad jag blev imorse när jag såg att mitt inlägg hamnat på förstasidan på blogg.se. Tack så jättemycket.

De sista dagarna i Serre Chevalier fylldes utav fest, bbq och mat. Eftersom hotellet inte hade några gäster bjöd vi in kompisar på kvällarna på lite enkel grillning och mys och vi blev riktigt otippade konstellationer men jösses så trevligt vi hade det.
Här i Provence är det soligt och jag ligger mest och solar och tänker tillbaks på säsongen och vad som kommer att ske härnäst. Nu har jag inte många dagar kvar här nere, men det som känns betryggande är jag snart åker tillbaks.






Det absolut bästa spelet jag vet, och jag var riktigt bra på det också.







Tack Serre för den här säsongen!


Sisteron

just nu befinner jag mig i Provence ute på en gård 30 minuter med bil från Sisteron. Det händer inte så mycket, jag njuter av min sista tid i Frankrike, passar ett barn, lyssnar på P3 dokumentär, mycket mer än så händer inte här.

Idag ska jag åka in till Gap ett par timmar och strosa runt i den lilla staden och köpa lite nya nödvändigheter. Snart är jag hemma igen och jag längtar så efter att känna pulsen i stockholm och njuta av våren och sommaren tillsammans med er!










Lite bilder från  min sista promenad i Serre Chevalier!


fontänen

Jag vet att det här är mitt i natten och att jag förmodligen inte skriver det här i mitt nyktraste tillstånd, men jag känner att jag verkligen behöver skriva av mig. Kom hem ifrån val'd isère idag och efter en härlig men otroligt lugn vecka så kände jag att jag verkligen behövde gå ut ikväll. Vi åkte till en by 7 km ifrån vår by och lyssnade på ett band (muntfinger) som avslutar sin turné i serre och åt en lång härlig buffé utomhus. 

Det var härlig stämning och efter konserten avslutade vi kvällen på la grotte, ett engelskt ställe. Där träffade jag min vän som har haft en otroligt tuff säsong då han förlorat fyra nära vänner under året. Vi pratade om livet och dess innebörd, spelade biljard och bara umgicks. När stället stängde så ville han gärna följa mig till hotellet och vi pratade och diskuterade livet på vägen hem. När vi kom till enfontän nära mig så sa han "åh nu vet jag vart vi är, här brukar vi doppa våra huvuden" och vi båda bestämde oss för att göra det inte vet jag varför?.  Efter huvud-doppningen gick han närmare och sedan möttes våra läppar och vi stod bredvid fontänen och kysste varandra.  Jag har ofta tänkt på dig som en utav det finaste människor jag mött, men inte alls känt någon attraktion, men inatt när vi stod där vid fontänen så ville jag inte att det skulle ta slut, vad betyder innebörden då? 

Slutsatsen är att bestämma sig när beslutet ligger hos en själv är jättesvårt, det är lätt att känna sig ledsen när man själv är offret i en situation, men när man själv har möjligheten att välja så känns det helt plötsligt så utspritt, men känns det rätt så känns det rätt, det går inte att förneka!

Bon nuit/ Desirée

2011

Idag känner jag mer än någonsin hemlängtan hem till stockholm. Jag saknar min frihet och mitt stockholmsliv. Val'd isère är en underbar skidort, har bara varit uppe på berget en dag, annars jobbat och fikat en massa, men det ska bli underbart att komma tillbaks till serre chevalier imorgon och få gå tillbaks till rutin igen.

Snart är jag hemma i stockholm igen och dom sakerna jag ska ta tag i när jag kommer hem är:

  • Ta mitt körkort
  • åka till marocko
  • läsa på ihm till hösten
  • köpa en hund
  • köpa lägenhet
Jag ska även:
  • börja på någon sport (klättring, slalom eller dans)
  • Äta GI
  • Springa oftare.

Så vi får se vad jag kan bocka av 2012, hoppas jag har lyckats med allt!


roadtrip

Säsongen är nästan slut här i soliga alperna, otroligt varmt här med 30 graders värme och knappt någon snö kvar. Idag har dom sista säsongarna en gemensam skiddag tillsammans, men jag kände mig trött och har rätt så mycket att göra idag eftersom vi åker till Val d’Isère i morgon så jag hoppade det och hänger hemma istället. 

I onsdags åkte vi på en roadtrip till Aix en provence och till sisteron. Det var en så fantastisk mysig stad, med härliga cafér, restauranger, shopping och kultur. Jag hade en riktigt bra dag, men den tog slut kanske lite för fort.

På vägen tillbaks till Serre Chevalier skulle vi åka och hälsa på Jean-Michelle i Sisteron, men Sarah som hade insisterat att hon visste vägen lyckades ändå glömma bort vägen så vi åkte vilse i någon timma innan vi hittade till hans fridfulla hus.

 Kvällen bjöds på en rundtur i hans bilar, mys med jakthundar, klappa fiskar, dricka champagne med ost, knäckebröd och ägg. En härlig dag!

Här kom en bildbomb från onsdagen. Frankrike är så vackert, älskar verkligen det här landet. Nu ska jag packa, ta hand om er!

 

Kramar

 


A true friend reaches for your hand and touches your heart

Jag ligger i min säng och grubblar över livet och hur mycket den här platsen faktiskt har förändrat mig. jag har läst min dagbok med en massa hjärtan på och läser dess innehåll och det jag saknade så mycket i början av säsongen känns just nu helt bortblåst. Den person jag längtar efter att få träffa nu är min underbara mamma som jag saknar så mycket och längtar otroligt mycket efter att få träffa, annars måste jag säga att denna plats har fått mig att må bra. 

På något sätt vare sig jag vill det eller ej så dras jag med i en destruktiv cirkel i stockholm. Jag har tänkt mycket på dig som jag tänkte så mycket på förut, hur någon som oftast inte ger en komplimanger eller bryr sig om en, ändå kan bli någon man tycker om och så är dom flesta killarna i stockholm. Alla försöker sticka ut och bevisa för sig själva och för andra att dom är någon, för mig är det inte viktigt längre.

Jag tänker vara mig själv till 100 procent, fortsätta sporta och vara ute i naturen. omge mig av snälla vänner som bjuder på sig själva och inte tar energi utan faktiskt ger.  


friday, i'm in love!

Idag har vi haft 20 grader och sol i alperna. Livet är väldigt härligt just nu. I morgon lämnar som sagt susa, Anna och Jerry mig, vilket känns supertråkigt. Men idag åkte vi lite skidor tillsammans och haft en härlig Bbq på terassen på jobbet. Vi har haft en härlig tid tillsammans och i sommar så ska jag bjuda dom på en pub-runda à la stockholm och dom ska fix ett födelsedagskalas till mig i Åre, riktigt fina vänner.
Så det här var lite bilder från idag! Ha en härlig fredag :).

RSS 2.0