...

Jag är I Bryssel- Life is great!

jag återkommer när jag är hemma!

Kram<3

Nighty night!


Hej hej bloggen!
Jag ligger i min säng, känner mig dö förkyld och riktigt febrig, men jag hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan gå till jobbet, skulle vara så typiskt att bli sjuk nu när jag har så mycket att göra. Helgen har varit toppen, fick inatt ett samtal från en nära vän som bor på andra sidan jorden och det gjorde mig otroligt lycklig. Saknar henne så. Igår hade vi spelkväll hemma hos C, spelade ett jätteroligt spel åt dipp och senare så gick vi ut. Vi gick till ett ställe som heter kåken som verkligen var riktigt schysst ställe, kan verkligen rekommenderas!

Nu ska jag titta på någon film och sen gå och lägga mig!

Toodles!!

in the city

Hej hej bloggen!

Äntligen lördag och det är så otroligt härligt med helg. Ikväll blir det sällskapsspel med tjejerna hemma hos C, ska bli riktigt kul, ska alldeles strax piffa till mig, måla nagellack, sminka och styla mig. Tänkte köra en enkel men cool look ikväll, inte vara elegant utan mer cool. Hoppas jag lyckas:)

Igår bokade jag min resa till bryssel, ska bli så otroligt kul att komma bort, få umgås med min kusin och lämna stan i några dagar.. Hoppas det finns lite bra shopping också!
Nu ska jag gå duscha och piffa till mig, Ha en underbar lördag!

rest in peace

Detta inlägg vill jag tillägna Therese Johansson rojo, hennes familj och hennes vänner.
Idag läste jag i aftonbladet att domen nu är bestämd och att de misstänkta nu döms till 20 månaders fängelse och att de ska betala therese föräldrar vardera 60 000 kr och storebror 25 000 kr.

Är det ett straff? 20 månader för ett liv. Therese fick bara fylla 15 år, hon hann aldrig se mer av denna värld pga av att två tonåringar tog hennes liv. Orden tar slut, 20 månander för mord, jag tycker det är alldeles för kort tid, vad säger det om vårat lagsystem, att man till och med kan mörda någon och komma ut igen efter 1,5 år, jag tycker det är orimligt. 

När man är död så är man död, man kan aldrig mer komma tillbaks, att ta någons liv är fasansfullt , förstår mig inte ens på hur man tänker om man skulle ha mage att begå ett sådant brott, vart ligger samvetet, gränsen till att inte strypa en person när man under fem minuters tid kan välja att inte döda den personen?? Hur blir man så elak?

Vi har många gånger pratat om det här på jobbet om att sveriges lagstiftning knappt ger straff och då säger mina arbetskollegor till mig att dom kommer behöva leva med sig själva och det resten av sitt liv.. 
Kommer dom verkligen det undrar jag, vad händer om det inte finns något samvete eller någon gräns, vad kommer då hända när dom kommer ut igen?

Jag önskar att Therese fortfarande fanns kvar här på jorden och jag hoppas hon har det bra vart hon än är.
Vila i frid fina Therese!love of my life

Det har nu gått exakt ett år sen jag kom hem från andra sidan jorden, förstår inte hur snabbt tiden har gått men det känns verkligen inte som ett år sen jag satte mig i taxin påväg mot flygplatsen.. Undrar vart jag kommer befinna mig nästa år..

Jag känner mig så trött, tom och utmattad av mörkret finns inget annat jag längtar så mycket efter som en "get away" och förmodligen kommer boka i dagarna!!

Nu ska jag gå och lägga mig och titta på gossip girl säsong 2!
toodles!


RSS 2.0