human art

never stop believing!
keep your faith, hopes and your dreams..

don't forget!

I'd rather be with you.

 Jag älskar att mysa hemma och lyssna på joshua radin, james morrison och john mayer.. Jag älskar dom, en sån kille skulle man ha, tänk vilka fina låtar dom skulle kunna sjunga för en..

imorgon är det jul och jag är inte klar med nått på långa långa vägar, men jag orkar inte tänka längre vill bara vila upp mig och sluta tänka på alla måsten som cirkulerar runt omkring mig hela tiden..
Hoppas ni får en härlig kväll!
så vill jag bara säga till mina underbara vänner som är där för mig när jag behöver er. jag tycker så så mycket om er och jag hoppas innerligt att jag är en bra vän tillbaks!

Bisous!


heartbroken

Usch jag känner mig ledsen idag, jätteledsen om jag ska vara ärlig faktiskt.  Jag överdriver ofta saker och kan vara lite utav en drama queen, men jag kan inte komma ihåg sist jag haft en sådan dålig dag som idag. När allt jag jämt försöker göra är att vara en bra vän och en bra dotter, och när någon sviker en och det påverkar fler personer än en själv det sårar mig..

Idag har jag inte överdrivit och jag har klurat och funderat över en lösning som inte tycks lösas?? allt känns bara fel just nu.. Riktigt besviken är jag!!!just around the corner

Det är så fruktansvärt kallt ute, fryser i hela kroppen, både inne och ute. Det enda jag gör är att drömma mig bort till ett annat liv och en annan tidpunkt, där det är sol och där det inte blir mörkt om kvällen, det livet saknar jag men förmodligen skulle jag säkert hitta något annat att klaga på, för så verkar jag vara en optimistisk pessimist på något annorlunda sätt..

Julen är snart här, jag saknar en irländsk kväll innan jul, så jag hoppas den blir av i helgen. Annars är jag taggad och laddad inför jul, juletid är ändå så underbart mysigt.. 

Något som lyser upp denna mörka vinter!!!


Nu ska jag ta ett varmt bad.
godnatt lovely readers!

Something to love

 fairytale of New York!!!


My favorite christmas song!!

RSS 2.0