saknar

Det känns som det var mycket sorgliga saker som hände förra veckan och jag sänder alla mina varmaste tankar till er jag vet inte mår så bra just nu.

Mitt liv känns också lite upp och ner då min bästa vän funderar på flytta. Något jag trodde jag var van vid att höra, men som faktiskt får mig på riktigt att känna mig tom, skulle gå sönder av saknad, men jag vet att det skulle få den personen att må bäst, så då måste jag unna den det och innerst inne tror jag att det förmodligen är rätt val så jag får sluta tänka egoistiskt och istället njuta av tiden tillsammans.

Ett helt annat problem är att det dyker ständigt upp en person i mina drömmar och mina drömmar känns otroligt verkliga. Kanske beror det på min dåliga "Feng Shui" jag har mitt rum, men jag vill inte att du ockuperar mina drömmar längre. Vad är det för tecken? Väljer man själv vad man vill drömma om, eller varför har man ständigt upprepande drömmar som man inte alls vill drömma?

Så istället för mina tråkiga verklighets realiteter drömmer vi oss bort till "the land down under" och saknar vårt hus med inga möbler, men med en fantastisk uteplats. Måndagar på Rotary-klubben, då jag alltid fick Baci Perguina godis, ölhäng på stranden och härliga varma nätter. Jag saknar Perth och längtar efter att få åka på semester och träffa dem finaste hundarna, Tammy och dem andra och göra dem sakerna jag faktiskt har saknat något enormt.Viktiga ord:

-Ta hand om varandra, var snälla mot varandra-

/Desirée

Kommentarer
Postat av: Gro

Jag saknar också! Puss finaste du!

2012-06-04 @ 23:43:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0