Några härliga restauranger.

Äta:

Vasastan:

Tennstopet, Dalagatan 50.
Min absoluta favorit restaurang i Stockholm. Så mycket bra minnen där ifrån och deras pyttipanna är gudomliskt god 

Bagpipers inn, Rörstrandsgatan 21.
Jag älskar att gå till bagpipers en kall höst dag och antingen stanna i den Skottländska delen eller gå ner för trappan till den Australienska delen och köpa Australiensk-öl och tänka tillbaks på gamla minnen. Otroligt jättestor men god Fish&Chips, som man bör dela på två och beställa en extra sås. Himmelskt!

Paname, Hagagatan 5.
Paname som är ett franskt slangord för Paris är så franskt som Stockholm kan bli. Med fransk personal och härligt bemötande trivs jag som fisken i vattnet där.

Kungsholmen:

Mäster Anders, Pipersgatan 1.
Åh, mäster Anders är bara sådär fantastiskt underbart ställe. Jag vill aldrig gå därifrån utan sitta och dricka öl och umgås hela kvällen, helt underbart. Prova gärna deras hamburgaretallrik med en Indianviken öl.

AG's, Kronobergsgatan 37.
Jag hara bara ätit några få tapas på AG's, men det är så otroligt mysigt och kvaliten på både inredningen och maten speglar hela stället. Så värt att gå dit.

 

Söder:

Morfar Ginko, Swedenborgsgatan 13.

Morfar Ginkos musslor tycker jag är supergoda! Men framför allt gillar jag morfar ginko för att dem har en supermysig innergård med lampor i olika färger också att man kan spela pinngis på tisdagar där. Bra ställe!

Hjördis, Borgmästargatan 7.

Deras underbara inredning och atmosfär är helt otrolig, jag älskar hjördis. Deras råbiff och gnocci är helt fantastisk. Tyvärr har dem bytt ägare så vi får se om det kommer fortstta vara lika bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0