Frankrikes pärla

Det finns ett ställe på den här planet jag älskar över allt annat. Jag vet inte vad det är som har gjort den platsen så speciell, men den vilar varmt i mitt hjärta och varje gång jag är där tänker jag att det är det här man lever för.

Vad är det som gör Serre Chevalier så magiskt?


1. Jag älskar att vakna lite halvt sunkig från gårdagens fest och äta en lång frukost i matsalen och dricka kaffe ur en skål.
2. Underbar känsla att sätta på musik och sedan ta en springtur vid floden och upp i bergen.
3. Åka lift och utbyta tankar och idéer, sjunga sånger och skratta.

4. Äta Carbonara på Peyra et Juana och se vänner scvischa förbi i backen.
5. Åka o-pistade backar och hoppa i parken.
6. After ski med ett dussin personer och sedan stanna kvar på puben och inse att det är kväll.



7. Gå med Maïa till dagis och ha livsviktiga pratstunder med världens bästa tvååring.



8. Gå på en apertif hos Brigitte och Diddie och konversera på min knapra franska.
9. Gå på after ski på Le frog och bära runt på den sötaste engelska bulldogen "Gala".
10. Otippade efterfester och nattliga promenader i byn.
11. Dansa pardans på en ödslig gata mitt i natten med en nyfunnen vän.
12. "Intellektuella" diskussioner lite för sent på kvällen.
13. Natta-mat i köket på hotellet.
14. Sjunga med i bandet på  engelska baren "La grotte".

15. Spela drick och tärningaspel i baren tills personalen tycker att jag spelat det lite för länge och sedan tar bort det.

16. Tjejkvällar i rum 15 på hotellet.
17. Bad i varma källorna i monetier och sedan avsluta kvällen på Cavauill med pizza ch rosé.
18. Grillkvällar utomhus med veckobandet och dansa till Everlong.





19. Bastuhäng med mycket öl.
20. Efterfest med gitarr och peanut butter bröd.
21. Träffa nya vänner på hotellet och sedan träffa dem hemma i Sverige flera månader senare.



22. Dansa waka waka på farmen och alla skidbummare hakar på.


Här kommer 22 anledningar till varför jag älskar Serre Chevalier och därför jag alltid känner mig så tom när jag kommer hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0