time does not stand still

Hej på er fina läsare!

Jag gillar verkligen att få blogga och få skriva av mig och jag önskar att jag var mer systematisk i mitt bloggande, men istället så blir det väldigt sporadiskt då jag tyvärr inte alltid värdesätter bloggen på min lediga tid. Hoppas ni kommer in och hälsar på ändå.

Dagarna och helgerna har bara schvissat förbi och jag känner att jag knappt varit hemma på flera veckor. Jag älskar mitt nya jobb och jag trivs med mina dagar något enormt. I helgen var det en lite smått trött men väldigt trevlig AW på riche och sedan vidare till Morfar Ginko på middag. I lördags hade jag aktivitetsdag ute på Siggesta Gård där vi spelade mini golf, mini golffotboll och sedan åkte vi in till stan spelade bowling, åt pizza och hyrde film. Underbart skön helg.

Jag tror jag är den enda som älskar hösten. Jag tycker det är sorgligt att det blir mörkt så tidigt på kvällen och mörkare ska det bli, men det finns inget härligare en att vara med sina bästa vänner, mysa framför en film med en massa godsaker eller sitta en kall kväll med levande ljus och dricka vin. Jag ser ändå fram emot denna höst och den kommande vintern.

Här kommer lite bilder från förra helgen.
Kräftskiva med bemanningsföretaget jag är anställd utav.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0