flowers growing

Just nu ligger jag hemma i min soffa, precis kokat en kopp thé och satt på John Mayers vackra stämma i högtalarna. Just nu känns livet så fruktansvärt bra, jag är lycklig i hela kroppen. Efter Jerrys olycka har dagarna varit så känslosamma här, vi är alla så otroligt glada över att han mår bra och att han klarade sig så bra. Han åkte med i en hundrameter lång lavin som vägde 125 ton i en jättebrant och otroligt trädtät skog, så det är ett mirakel att han mår så bra som han gör. 

Så idag bestämde vi oss för att åka på en roadtrip till Gap en stad som ligger ungefär 1 och en halv timma härifrån. Så på vägen stannade vi vid ett slott, plockade blommor och fortsatte vidare till en sportbutik där vi handlade lite allt möjligt och jag köpte mig ett par springskor.  
Sen åkte vi in till Gap där vi promenerade i stan, åt en långlunch i solen och vandrade runt i den mysiga lilla staden. Dagen har bara varit sådär löjligt bra, som inte riktigt går att beskriva, men man bara känner att man lever och att livet leker.
Ha en härlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0