Morfar Ginko

Först av allt går mina tankar till alla drabbade i Norge, hur kan det finnas så onda människor. Hur kan en enda person få ta 85 oskyldiga människors liv. Vart kommer den ondska ifrån?

Sen gick även Amy Winehouse bort igår och även om det kanske var väntat med tanke på hennes livsstil, så var hon en utav mina favorit sångerskor, så jag hoppas innerligt att hon har det bra där hon nu.


I fredags umgicks jag med världens snällsate tjejgäng. Jag känner dem här tjejerna genom Emilie som jag lärde känna då vi för länge sen jobbade tillsammans. Hon uppskattar jag något enormt då hon alltid är otroligt positiv och genuin. Som person vill hon alltid att alla ska vara med och alla ska känna sig välkomna och ha roligt , så fredagen var en kväll då vi på väldigt länge sågs tillsammans, även fast inte alla var med så var vi verkligen fler än vanligt.

Idag har jag mycket att göra, så idag blir det häng hemma hos mamma för att ta fram kläder, hämta paraply, gummistövlar och nödvändigheter som kan behövas i veckan. Sen måste jag rensa en fågelbur, vilket jag inte riktigt vet hur man gör och gå igenom de sista sakerna inför imorgon.  Jag är väldigt nervös, men det ska bli fruktansvärt kul att börja på det nya jobbet.

Ha en underbar söndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0