kärlek

Just i detta nu vill jag dela med mig utav just dig. För i mitt liv så finns det bara en som du. Du är min själsfrände, min andra hälft. Som tänker och andas precis som jag. Vi är två rotlösa själar som siktar högt och alltid vill mer. Så när vi inte är med varandra så på något sätt så upplever vi samma saker på varsitt håll. Vi går alltid hand i hand vart vi än är.

 

Jag vet att du älskar mig för den jag är, jag kan säga klumpiga kommentarer, skratta för högt, bli kissnödig på olämpliga platser, men du håller dig alltid tätt intill mig. Din ärlighet och din rättvisa ger mig en sådan stor respekt för dig. Jag älskar dig så ofattbart mycket, du är min ögonsten, min livsglädje och du ger mig så mycket lycka i livet.

 

Bara att sitta där mitt i city på en betongklump och lyssna på musik och sjunga med, det är du och jag. Även om livet inte alltid går vår väg, tillsammans ihop representerar vi lycka.

 

Jag ser mig själv med dig livet ut, jag klarar mig inte utan dig. Jag är evigt tacksam för oss, och vår historia är speciell, kanske inte för andra, men du gör så att mitt hjärta slår!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0