A true friend reaches for your hand and touches your heart

Jag ligger i min säng och grubblar över livet och hur mycket den här platsen faktiskt har förändrat mig. jag har läst min dagbok med en massa hjärtan på och läser dess innehåll och det jag saknade så mycket i början av säsongen känns just nu helt bortblåst. Den person jag längtar efter att få träffa nu är min underbara mamma som jag saknar så mycket och längtar otroligt mycket efter att få träffa, annars måste jag säga att denna plats har fått mig att må bra. 

På något sätt vare sig jag vill det eller ej så dras jag med i en destruktiv cirkel i stockholm. Jag har tänkt mycket på dig som jag tänkte så mycket på förut, hur någon som oftast inte ger en komplimanger eller bryr sig om en, ändå kan bli någon man tycker om och så är dom flesta killarna i stockholm. Alla försöker sticka ut och bevisa för sig själva och för andra att dom är någon, för mig är det inte viktigt längre.

Jag tänker vara mig själv till 100 procent, fortsätta sporta och vara ute i naturen. omge mig av snälla vänner som bjuder på sig själva och inte tar energi utan faktiskt ger.  


Kommentarer
Postat av: JULIA [ fotoblogg ]

fin blogg(:

2011-04-05 @ 19:31:42
URL: http://photojulia.webblogg.se/
Postat av: JULIA [ fotoblogg ]

aw tack så jätte mycket!

va gärna med i veckans blogg jag har i några inlägg lite längre ner på bloggen :D

2011-04-06 @ 20:56:18
URL: http://photojulia.webblogg.se/
Postat av: JULIA [ fotoblogg ]

lungtt:D

2011-04-07 @ 16:17:28
URL: http://photojulia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0