fontänen

Jag vet att det här är mitt i natten och att jag förmodligen inte skriver det här i mitt nyktraste tillstånd, men jag känner att jag verkligen behöver skriva av mig. Kom hem ifrån val'd isère idag och efter en härlig men otroligt lugn vecka så kände jag att jag verkligen behövde gå ut ikväll. Vi åkte till en by 7 km ifrån vår by och lyssnade på ett band (muntfinger) som avslutar sin turné i serre och åt en lång härlig buffé utomhus. 

Det var härlig stämning och efter konserten avslutade vi kvällen på la grotte, ett engelskt ställe. Där träffade jag min vän som har haft en otroligt tuff säsong då han förlorat fyra nära vänner under året. Vi pratade om livet och dess innebörd, spelade biljard och bara umgicks. När stället stängde så ville han gärna följa mig till hotellet och vi pratade och diskuterade livet på vägen hem. När vi kom till enfontän nära mig så sa han "åh nu vet jag vart vi är, här brukar vi doppa våra huvuden" och vi båda bestämde oss för att göra det inte vet jag varför?.  Efter huvud-doppningen gick han närmare och sedan möttes våra läppar och vi stod bredvid fontänen och kysste varandra.  Jag har ofta tänkt på dig som en utav det finaste människor jag mött, men inte alls känt någon attraktion, men inatt när vi stod där vid fontänen så ville jag inte att det skulle ta slut, vad betyder innebörden då? 

Slutsatsen är att bestämma sig när beslutet ligger hos en själv är jättesvårt, det är lätt att känna sig ledsen när man själv är offret i en situation, men när man själv har möjligheten att välja så känns det helt plötsligt så utspritt, men känns det rätt så känns det rätt, det går inte att förneka!

Bon nuit/ Desirée

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0