jag ska sakna dig imorgon

Här kommer lite random bilder från en spontan sommarkväll nu i somras. 


Reunion i lördags var magisk, kändes som vi var samma gamla galna tjejgäng. Vi hade så trevligt tillsammans och jag ville inte att kvällen skulle ta slut så när vi klockan 02.00 sa hejdå till vår vän och begav oss hem till min kompis för en sleepover, var vi riktigt glada och pirriga inför vårt nästa möte. Är så glad över att vi sågs igen!

Jag känner mig så liten och tanig idag. Tankarna bara snurrar åt alla olika håll och svaren finner jag inte. Önskar att jag bara kunde få lite tid att tänka, sova ut och ta det lugnt på, men det kommer nästa vecka förhoppningsvis. Orden vill inte komma ut på bloggen, men ikväll känner jag mig konstigt nog tom i hjärtat, jag har ingen aning om varför, förmodligen behöver jag bara sova. Så det tänker jag göra nu! Sov sött fina läsare. 

reunion

Vi var extremt bra vänner för några år sen. Det var en tid av mitt liv som jag aldrig kommer att glömma. Så mycket blandade känslor. Vi umgicks så intensivt, reste tillsammans, flyttade till australien tillsammans, hade så kul ihop.

Ikväll ska vi ses igen. Vi tre har inte setts ihop på tre år så jag ser verkligen fram emot våran lilla reunion..
Hoppas ni har en härlig lördag! Kramar

Dreaming of you.Underbar höstdag som spenderades med världens finaste vän på Djurgården. Vi tog en lång promenad, sopplunch på NK, kunde inte varit en finare förmiddag. Har även sett filmen "the last airbender", riktigt bra för att vara fantasy och väldigt fascinerande att se en film på 3D.

Trots denna dunderförkylning, har helgen varit över förväntan. Har haft möjligheten att få vara kring dom vänner jag uppskattar mest i hela vida världen. Nu ska jag sova tidigt så jag orkar med nästa vecka!
kramar.


"And I'd wish on a star that somewhere you are thinking of me too" - Selena

autumn

I fredags bjöds det på tjejkalas hemma hos en väldigt fin vän. Det var en väldigt färgstark och underbar kväll, ni vet kvällar som känns så spontana och glada på ett riktigt mysigt vis.

Jag måste säga att jag älskar hösten, jag tycker den här tiden på året är den bästa. Löven är så vackra, luften så frisk, och naturen är så fantastisk vacker, så den här veckan ska jag unna mig en riktig höst vecka dvs, fika på stan, promenader, filmkvällar med thé och bokkvällar under täcket. Hösten är den tiden på året, då det är okej att bara ta det lugnt och det gillar jag :).


"If you're for real or just pretend, then I guess you can hang with me"För dig ska jag göra det tusen gånger om.Idag har jag och en jättefin vän spenderat eftermiddagen tillsammans. Vi tog en fika på mitt jobb och sen gick vi en jättelång och mysig promenaad i stan, det var supermys.
Är trött ikväll och väntar bara på att New York fruar ska börja, älskar det programmet sjukt mycket.

I should know who I am by now
I walk the record stand somehow
Thinkin' of winter
The name is the splinter inside me
While I wait

And I remember the sound

Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you

But I don't have to make this mistake

And I don't have to stay this way
If only I would wake

The walk has all been cleared by now

Your voice is all I hear somehow
Calling out winter
Your voice is the splinter inside me
While I wait

And I remember the sound

Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you
But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wake

I could have lost myself

In rough blue waters in your eyes
And I miss you still

Dagens låt: Joshua Radin -WinterSov sött, lovar att bättra mig med min bloggning.
kram

snurra min jord igen.

Efter  jobbet i fredags, tog jag tåget ner till en jätteliten stad i västergötland. Där har jag släkt och det var så härligt att få ta det lugnt och få umgås med mina fina kusiner, träffa min moster och hennes man. Jag njöt av helgen till max och och ville få ut så mycket som möjligt av det korta besöket, och det fick jag verkligen.Så här vackert var det på morgonen när jag och min fina kusin gick ut på en morgonpromenad på lördagsmorgonen.mysig morgonpromenad innan frukosten :)Under helgen cyklade vi jättemycket! Jag älskar denna mysiga lilla stad, den är fantastisk.Jag kommer sakna dig så mycket när du åker till Afrika. :(Vi bakade Cupcakes, det var så sjukt mysigt och jättekul.Jag innan middagen.

Efter middagen la vi på frostingen på våra cupcakes, såhär fina blev dom och det var verkligen superroligt att göra.

Just nu ligger jag och filosiferar över livet och väntar på att New York fruar ska börja. Ha en fin fin kväll.
Kramar.


RSS 2.0